Schimb de trafic cu @Trafic - 2015


Pentru inscriere pe @Trafic click pe banner:

Generator de trafic gratuit!

@Trafic este un generator de trafic bazat pe schimbul reciproc de link-uri si accesari. Mai pe scurt fiecare isi inscrie propriile site-uri in generator si acceseaza apoi celelalte site-uri inscrise pentru a primi puncte, la randul tau vei primi vizite de la ceilalti bazate pe creditele care le acumulezi. Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit trebuie sa te inregistrezi, sa inscrii site-urile tale in generator si apoi sa faci credite accesand site-urile din click exchange sau din surf.

Sursa ta de trafic gratuit!

@Trafic iti ofera trafic gratuit pe site printr-un sistem unic bazat pe vizitele celorlalti vizitatori. Unul din cel mai eficient schimb automat de trafic din Romania. Ti se ofera trafic gratis fara banere la schimb prin schimb de trafic automat: trafic corect, rapid si eficient! Sute de vizite pe site obtinute chiar din prima zi! Dupa ce le aloci credite, websiturile tale primesc vizite. Trafic site gratuit pentru site-ul tau primit in urma navigarii automate pe alte site-uri. Tine deschisa in browser pagina @Trafic de navigare si acumulezi credite prin schimb de trafic automat. Toti utilizatorii procedeaza similar si asa se obtine trafic gratuit!

Cat dureaza sa fie activat un site?

Dupa ce ti-ai creat un cont va dura maxim 24 ore ca site-ul sa fie verificat si aprobat de catre administrator. Nu sunt permise conturi multiple cu acelasi site, site-uri care strica navigarea, popup-uri multiple, continut rasist, porno, site-uri cu redirect, site-uri care nu se deschid, site-uri in lucru, site-uri virusate.

Cum acumulezi credite pe @Trafic?

Dupa ce ti-ai creat un cont gratuit pe site de trafic, in meniu ai butonul "Porneste surf", incepe navigarea si acumuleaza automat credite in functie de cat timp doresti sa aloci acestui sistem care genereaza trafic. Vizualizarea sitului se face timp de 20 secunde in care o sa castigi un credit si cu cat acumulezi mai multe cu atat sansa ca site-ul tau sa fie vazut este mai mare. Toti utilizatorii procedeaza similar si asa se obtine traficul gratuit! Pentru fiecare cont nou creat se obtin automat 1.000 de credite.

Deocamdata acesta este site-ul romanesc care a adus cel mai rapid si mai mult trafic pe site-urile mele.