Castiga BTC - moneda viitorului - 2015      English En


Pentru inscriere click pe banner:

Make BTC

Ce este bitcoin?

Dezvoltat in 2009, Bitcoin-ul (frecvent reprezentat prin abrevierea BTC) este o moneda digitala, care a revolutionat lumea, devenind prima moneda online care permite schimbul intre persoane fara "un intermediar". Asta inseamna ca utilizatorii acestui sistem pot face plati cu Bitcoins fara a trece printr-un procesor de plati cum ar fi o banca, oricand si oricum. Mai multe detalii se gasesc pe Bitcoin.

Castiga BTC - simplu si usor

freebitco.in este un site pe care poti castiga Bitcoins foarte usor. Tot ce trebuie sa faci este sa rezolvi un text CAPTCHA (Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart) o data la fiecare ora in sectiunea FREE PLAY Daca textul este greu de citit, poti oricand sa-i schimbi tipul, apasand: "Captcha difficult to read? Get a Solve Media captcha.".
Pentru aceasta "munca" vei primi o anumita suma. In functie de un numar care se genereaza automat la fiecare rezolvare, vei castiga BTC conform tabelului de mai jos. Aceste rate se pot modofica putin la fiecare ora.

RATES


Cum castig si mai multi BTC?

Pentru fiecare user nou adus in sistem vei primi 50% din fiecare suma pe care o castiga in fiecare ora. Aceasta suma nu va influenta in nici un fel castigurile membrului inscris cu link-ul tau.
Pe langa aceasta metoda clasica, mai exista inca una de a-ti sporii castigurile foarte usor.
In sectiunea MULTIPLY BTC ai posibilitatea sa-ti folosesti BTC deja catigati pentru a juca un joc foarte simplu si de a obtine sume importante.
Daca nu ai deja un portofel pentru BTC iti poti crea unul pe coinbase.com .

Dovezi de plata

Castiga BTC simplu si usor!

Castiga BTC simplu si usor!Castiga BTC simplu si usor!Distribuie si invita-ti prietenii :

Am descoperit acest site de curand. Am reusit foarte repede sa scot prima plata.
Spor la treaba!