Schimb de trafic si bani online cu FroggyHits - 2015


Pentru inscriere pe FroggyHits click pe banner :

Ce este schimb de trafic?

Schimbul de trafic este un serviciu online prin care proprietarii de site-uri isi genereaza trafic reciproc. Alti membrii ai FroggyHits vor vizita site-ul tau cand tu vizitezi site-urile altor membrii.

Cum primesc puncte?

Inainte sa poti primi puncte trebuie sa-ti activezi complet contul. Pentru a putea face asta, trebuie sa ai cel putin un site aprobat si sa vizitezi cel putin 25 de pagini. In cazul in care nu deti un site poti folosi site-ul meu: http://www.castigi-bani-pe-net.ro/ .
Site-urile trebuie sa nu aiba continut inadecvat (pornografie, extremism etc.)
NOTA - Daca ramai Membru Gratis, trebuie sa setezi "Auto Assign" (alocare automata) la ce putin 50% din creditele castigate, site-ului tau. Pentru a face asta trebuie sa dai click pe AutoAssign din meniul de navigare.
Acum esti pregatit sa vizitezi site-uri!

Cand si cum voi fi platit si care este suma minima?

Suma minima de plata este de doar $5.00. Toti membrii activi sunt platiti AUTOMAT in fiecare zi de luni in contul PayPal /Payza. Cererea de plata nu este necesara.
Daca doresti plata in contul Payza, trebuie doar sa plasezi PZ in fata adresei de plata. Platile mari ar putea sa dureze o zi sau doua.
Daca faci o vanzare si castigi peste $10.00, FroggyHits isi rezerva dreptul de a plati in urmatoarele 24 de ore.

Concursul de referali si politica de bonusuri

Din cand in cand un bonus aditional poate fi oferit pentru recrutarea de noi membrii activi. De asemenea aproape in fiecare zi vei primi pe email cateva coduri care pot fi introduse in meniul "Promo Code" si in functie de acestea vei primi bonusur in bani la vizualizarea unui anumit numar de pagini. Daca nu primesti e-mail gasesti aceste coduri in meniul "Home" dupa ce te autentifici pe site.
Mai sunt de asemenea bonusuri care apar in timp ce vizualizezi paginile. Poti de asemena sa castigi diferite trageri la sorti.

Dovezi de plata

FroggyHits plateste

FroggyHits plateste

Acest site este foarte usor de folosit si e plin de surprize frumoase. Tot ce trebuie sa faci, e sa vizualizezi pagini, iar bonusurile se vor tine lant :)