Schimb de trafic cu GenerareTrafic.ro - 2015


Pentru inscriere pe GenerareTrafic.ro click pe banner:

Generator de trafic gratuit!

GenerareTrafic.ro este un generator de trafic bazat pe schimbul reciproc de link-uri si accesari. Mai pe scurt fiecare isi inscrie propriile site-uri in generator si acceseaza apoi celelalte site-uri inscrise pentru a primi puncte, la randul tau vei primi vizite de la ceilalti bazate pe creditele care le acumulezi. Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit trebuie sa te inregistrezi, sa inscrii site-urile tale in generator si apoi sa faci credite accesand site-urile din click exchange sau din surf.

Ce este Click Exchange?

Click exchange este o metoda manuala de a oferi si primi vizite prin accesarea link-urilor care apar intr-o fereastra noua a browserului, aceste vizite au o valoare mult mai mare decat cele primite prin surf si se puncteaza cu 1 credit in plus atat la accesare.

Ce este Surful?

Surf-ul este o metoda automata de a oferi si primi vizite prin intermediul unui iframe care ruleaza automat pana ce sunt terminate toate site-urile de vizitat.

Planuri de viitor

In viitorul apropiat acest site promite sa conceapa un sistem unic de trafic de acest mod la nivel mondial si de care se va putea bucura oricine.

Acest site se aflat intr-un proces continuu de inbunatatire si modernizare. Merita urmarit indeaproape.