Sondaje online cu plata in euro - 2022      English En


Pentru inscriere click pe
banner:

Chestionare online

Parerea ta conteaza! Vrei sa-ti spui parerea si sa fi recompensat pentru asta?
Prin inregistrarea ca membru al Marketagent, poti participa la sondaje, avand astfel un mini part time job online.
Tot ce trebuie sa faci este sa completezi sondaje online, in schimbul acestei munci vei fi rasplatit cu puncte. Poti castiga de asemenea puncte prin recomandarea unor noi membrii din randul prietenilor. Aceste puncte pot fi transformate in bani(euro).
Acesta este unul dintre cel mai tari panele de sondaje. Pentru inceput vei beneficia de un bonus de 150 de puncte pentru inregistrare, echivalentul a 1.50 Eur. Pe parcurs vei primi chestionare care valoreaza intre 50 si 250 de puncte.

Marketagent

Pentru inregistrare, nu este nevoie de invitatie primita pe email cum este in cazul altor paneluri, ci trebuie doar sa dati click pe bannerul din partea de sus a paginii, si veti avea astfel acces la o sursa importanta de a castiga bani online.
Dupa completarea formularului cu datele personale, veti primi un mail cu un link de confirmare a contului pe adresa de email folosita la inregistrare. Pentru a putea activa acest cont, trebuie sa dati click pe acest link primit.
Principala metoda de a face bani consta in invitarea de prieteni care sa completeze chestionare. Pentru fiecare prieten recomandat veti primi 50 de puncte adica 0.50 Eur cand acestia completeaza primul chestionar.

Retragerea de bani

Plata minima este de 10 euro (1000 de puncte) si se face prin Paypal,Skrill sau direct in contul tau bancar.
In plus, Marketagent organizeaza concursuri lunare cu premii surpriza consistente.

Dovezi de plata

Plata 1 Plata 2 Plata 3 Plata 4 Plata 5 Plata 6

Ultima plata ( 6 )

MarketAgent

Spor la treaba!