Castiga spatiu de stocare cu Google Maps

Google Maps


La nivel global, foarte multi dintre noi se bazeaza pe Google Maps atat pentru navigatie, cat si pentru obtinerea rapida de informatii despre diverse locatii sau trasee. Motivul principal pentru acest trend tine de actualitatea informatiilor despre serviciul cartografic al Google. Un numar foarte mare de internauti posteaza continut pe Google Maps, aduc modificari hartilor, corectii si nu numai. In definitiv, lumea in care traim este foarte mare si este imposibil ca o singura companie, indiferent cat de mare ar fi numarul sau de angajati, sa poate monitoriza fiecare pod nou care se construieste sau fiecare drum care se inchide.

Pana de curand, postarea de continut de orice fel pe Google Maps era clasificata ca un bine comunitar. De acum inainte insa, cei de la Google au adus niste modificari programului Local Guides prin care anunta recompensarea celor care s-au obisnuit sa posteze review-uri la locatii, sa urce topografii sau sa adauge informatii suplimentare pentru puncte de interes pe Maps.

Puteti castiga puncte si sa treceti la un nivel superior prin redactarea de review-uri, upload de poze, adaugarea de locatii noi, corectarea informatiilor care nu mai sunt de actualitate si raspunzand la intrebari simple. Fiecare contributie valoreaza un punct. Astfel, puteti castiga pana la 5 puncte per locatie. Practic, Google a transformat postarea de informatii pe Google Maps intr-un joc prin care recompenseaza cei mai harnici internauti. Fiecare nivel, care necesita dobandirea unui anumit numar de puncte, se transpune in diverse beneficii. De exemplu, intre 200 si 499 de puncte, veti atinge nivelul 4, pentru care veti primi permanent 1TB de spatiu suplimentar pe Google Drive. Nivelul maxim la aceasta ora este 5, pentru care veti castiga dreptul sa aplicati pentru a participa la Summit-ul Inaugural Google 2016, unde va veti putea intalni cu alte persoane cu o preocupare similara.

Sursa: playtech.ro