Castiga bani online din reciclare - 2015

Recyclix
Recyclix este o companie pionier unica in lume. Scopul principal declarat este de a fuziona inteligent oportunitatile oferite de internet mediului de afaceri pentru a ajuta la dezvoltarea industriei de reciclare.
Compania implementeaza si controleaza diverse proiecte de investitii in Europa si are sediul in Varsovia. Colaborarea cu companii internationale de top implicate in productia si reciclarea de plastic garanteaza fezabilitatea unei astfel de investitii.

Inregistrarea

Pentru inscriere click pe banner:Ca un instrument de promovare limitat, compania ofera un cadou de inscriere in valoare de 20 Eur ( o data cu completarea datelor personale) fiecarui membru nou. Acest bonus trebuie folosit pentru a cumpara materie prima si iti va oferi 100 kg de deseuri pentru a incepe procesul de reciclare.

Castiga bani cu Recyclix

Pe site exista un calculator on-line pentru a putea calcula castigurile pe care le poti obtine.
Daca nu investesti fonduri proprii, si folosesti doar cei 20 Eur bonus, va dura cateva cicluri complete pentru a genera suficienti bani pentru a cere plata. Aceasta se face cand obti minimum 20 Eur.

Pentru a primi bonusul de 20 euro, adauga la inscriere in sectiunea Master Account ID urmatorul cod: F1BE-E324-65E3

In schimb, daca ai deseuri in valoare de 100Eur (500kg), in trei saptamani vei avea deseuri maruntite in valoare de 200 Eur deoarece pretul de vanzare pentru acestea este de 0.40Eur/kg.
Daca dai click pe "Recycle" - Recicleaza, vei obtine 6% din cantitatea totala de deseuri achizitionate initial (100 Eur), adica asta inseamna 6 Eur profit.
In alte doua saptamani vei avea granule ce valoreaza 300 Eur (500 kg X 0.60Eur/kg).
Cand dai click pe RESTART, vei obtine 8% din diferenta dintre pretul de vanzare al granulelor si al deseurilor maruntite. In acest caz este 8% din 100 Eur ( 300 Eur - 200 Eur). Asta inseamna 8Eur profit.

Recyclix
Folosind aceasta strategie se pot obtine 16 Eur profit pur in cinci saptamani.
Numarul de cicluri complete de reciclare este nelimitat. Profitul acumulattrebuie transferat in balanta de plati inainte de a apasa butonul "RECYCLE". Astfel procesul va reincepe cu acelasi volum de material reciclat.
Pe de alta parte, daca iti vinzi bunurile, vei primi o cota de 25% din pretul de vanzare. Nu vei primi valoarea totala, deoarece aceasta este impartita intre tine, alti investitori si companie cu scopul de a acoperi cheltuielile de productie si exploatare.
Deci 300Eur in granule ar genera un venit de 75Eur atunci cand le vinzi. Vei primi de asemenea 6Eur pentru prima perioada de 3 saptamani a ciclului, dar nu vei obtine cei 8Eur aferenti ultimi perioade a ciclului de doua saptamani, deoarece aceasta suma este un stimulent pentru persoanele care aleg sa continuie reciclarea. In total vei primi 81Eur daca vinzi diret, si de fapt va fi mai mica suma decat cea initiala de 100Eur.
De aceea as dori sa va informez, ca acest proces de vindere a bunurilor (deseurilor reciclate) este rentabil doar daca ti-ai marit cota la 33% in prealabil prin cumpararea de echipamente aditionale.

Si nu uita, pentru a primi bonusul de 20 euro, adauga la inscriere in sectiunea Master Account ID urmatorul cod: F1BE-E324-65E3

Recyclix

Aceste echipamente aditionale sau mai bine zis dreptul de a utiliza aceste echipamente se obtine doar daca ai cel putin 5000 kg de deseuri. Daca ai o cantitate mai mica, poti sa faci profit doar prin reciclare continua obtinand astfel profit de 6%, respectiv 8%.

Si nu uitati regula de aur: " Nu investiti mai mult decat iti permiti sa pierzi!"


4 comentarii (posteaza comentariul tau)

 1. gabi a comentat:
  July 8, 2016; 9:42 am

  Salut , eu nu vreau sa vand sau sa cumpar nimic , vreau sa va zic ca sunt implicat intr-o afacere online din care castig bani din prima zi in care m-am inscris , castig zilnic si asta doar din munca calculatorului meu , daca sunteti interesati contactati-ma la adresa de mail romanianbusinessclub@yahoo.com , va multumesc si va doresc o zi buna !

 2. Ana a comentat:
  June 22, 2016; 11:25 pm

  Doriti sa faceti 300 de euro online in urmatoarea luna? Nu, nu e nici un fel de scamatorie. Am o prietena careia i-au fost livrati astazi 300 de euro in contul de Paypal si tot ce a trebuit sa faca e sa petreaca 10 minute pe zi la calculator timp pe trei saptamani. Deci va incurajez sa cititi mai departe ca nu aveti nimic de pierdut! Tot ce trebuie sa faceti este sa va faceti cont pe urmatorul site: http://awsondaj.com/?ref=123486 Dupa ce va logati primiti 10€ bonus. Puteti participa la pana 5 sondaje pe zi. Pentru fiecare sondaj completat (care contin 10 intrebari grila si dureaza maxim 5 minute sa le completati) primiti 3€. Matematica e simpla: in 20 de zile puteti acumula 300€ care este suma minima pe care o puteti extrage in contul de Paypal! Nu sunt in nici un fel afiliata cu acest site avand in vedere ca abia am aflat de el, dar prietena mea m-a asigurat ca functioneaza si de cand mi-am facut cont am acumulat deja 30€. Va incurajez si pe dumneavoastra sa il incercati! Sigur puteti gasi 10 minute pe zi, pe care le petreceti oricum in fata calculatorului, si sa le folositi productiv. ---> http://awsondaj.com/?ref=123486

 3. Rares a comentat:
  February 12, 2016; 11:11 am

  As vrea sa castig bani mai exact pentru un joc.

 4. relu a comentat:
  January 3, 2016; 7:34 pm

  TE INCANTA IDEEA DE AFACE BANI USOR INSCRIE-TE AICI: TRAFFICMONSOON

 

Lasa un Raspuns