Schimb de trafic - 2015


Pentru inscriere pe Schimb de trafic click pe banner:

Cum pot deveni utilizator?

Accesand signup si apoi completand formularul "New member registration"/ inregistrare unui membru nou. In scurt timp se va genera un mesaj automat care va fi trimis spre adresa de posta electronic pe care ati folosit-o la inregistrare. Este necesar ca dupa citirea mesajului sa dati clic pe URL-ul primit pentru activarea contului sau sa copiati si sa lipiti acel URL in browser. Veti fi directionat(a) catre modulul de validare a contului de utilizator din schimbdetrafic.ro. Veti primi puncte-credit bonus imediat dupa ce navigati automat pentru primele 20 de credite si tot atunci contul devine activ. Creditele le puteti aloca site-ului propus pentru ca acesta sa primeasca trafic.

Cand website-ul propus de mine va fi inclus in motorul pentru schimbul automat de trafic?

Dupa ce website-ul va fi verificat si aprobat de administratorul schimbdetrafic.ro si dupa ce i se aloca credite pentru a primi trafic.

Cum pot aloca din punctele de credit acumulate pentru website pentru ca acesta sa primeasca trafic?

In pagina principala de utilizator, cu date despre contul dumneavoastra, veti vedea scris cu albastru "Aloca credite". Dati click si ajungeti in sectiunea de unde puteti aloca din creditele pe care le aveti pentru a primi trafic. De asemenea, sagetile albastre din dreapta sunt de ajutor prin clic pe ele. Tot din sagetile albastre din dreapta va gestionati principalele date ale contului de utilizator.

Se accepta si subdomenii sau site-uri in constructie?

Da, se accepta si subdomenii si sub-subdomenii si site-uri in constructie. Se accepta orice website-uri, bloguri etc. atata timp cat acestea au continut si respecta conditiile de utilizare.

Site-ul romanesc cu care am colaborat foarte ok. recomand!